Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Adriatic grupa d.o.o. ne daje nikakvu izjavu, jamstvo ili garanciju (bez obzira eksplicitno ili implicitno) da je sadržaj rezultati.hr (dalje u tekstu: Stranica) točan i/ili prikladan za bilo koju upotrebu, osim onih garancija koje se ne mogu izuzeti pod trenutnim Uvjetima zbog važećih zakona.

Posjetitelj koristi Stranicu na vlastitu odgovornost. Stranica je informativnog karaktera i nije stranica sa igrama na sreću. Adriatic grupa d.o.o. na Stranici ne nudi kockanje ili igre na sreću, niti sudjeluje u bilo kakvim transakcijama, tako da nije odgovorna za financije igrača igara na sreću. Koeficijenti za klađenje prikazani na Stranici su dio informacija koje se nude na Stranici.

Stranica se smije koristiti samo unutar pravila određenih zakonom. Korištenje Stranice za prijenos, distribuciju, objavljivanje ili pohranjivanje bilo kakvih podataka, a da nije u skladu sa zakonom ili pravima bilo koje treće stranke je strogo zabranjeno. To uključuje (bez iznimke) korištenje Stranice i prijenos, distribuciju, objavljivanje ili pohranjivanje bilo kojeg materijala putem Stranice na način koji krši autorska prava, poslovnu tajnu ili bilo koje drugo intelektualno pravo, ili je opsceno i zabranjeno maloljetnicima, izaziva osjećaj psihičkog zlostavljanja, ili predstavlja vrijeđanje ili klevetanje, narušava privatnost ili zakone o privatnosti, ili je neovlašteno i krši zakone o igrama na sreću.

Adriatic grupa d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu, izravno ili neizravno, koju je pretrpio Posjetitelj ili treća stranka kao rezultat korištenja Stranice. To uključuje i štetu nastalu komercijalnim gubitkom, gubitak beneficija, gubitak predviđene zarade, od klađenja ili drugim putem, prekid poslovanja, gubitak komercijalnih informacija ili bilo koji drugi novčani gubitak.

Stranica ne skuplja osobne podatke Posjetitelja osim “cookie” informacija koja se memorira na kompjuteru Posjetitelja od strane servera i koristi se da im se prilagodi interakcija.

Pružatelji podataka
Stranica povlači podatke sa servisa ____ direktno bez modifikacija, sukladno njihovim Pravilima korištenja objavljenim na _____.
-______ je u vlasništvu -_________, i ni na koji način nije povezan s Adriatic grupa d.o.o.. Svi sportski rezultati i informacije vezani sa ovom Stranicom su isključivo vlasništvo _____________, i mogu biti modificirani, povučeni i ukinuti u bilo kojem trenutku.

Adriatic grupa d.o.o. zadržava pravo da izmijeni, dopuni, suspendira ili poništi ove Uvjete s vremena na vrijeme ako smatra da je tako potrebno.

Posjetitelj korištenjem Stranice izjavljuje da je pročitao, shvatio i da prihvaća ove Uvjete korištenja.